Viikunaleivät
Valmista herkulliset viikunaleivät ricottajuustolla ja hunajalla vain 10 minuutissa. Täydelliset 4-6 annoksen ricottaleivät kruunaan hasselpähkinärouheella. Kokeile nyt!
6 kypsää viikunaa
1 kourallinen hasselpähkinöitä
4-6 palaa vaaleaa leipää
1 paketti ricottajuustoa
2 tl hunajaa
1. Viipaloi viikunat pitkittäin noin kolmeen osaan ja rouhi hasselpähkinät karkeasti veitsellä.
2. Paahda leipäpalat joko paahtimessa tai paistinpannulla ja levitä niiden päälle ricottajuustoa maun mukaan.
3. Laita leipien päälle 3-4 viikunaviipaletta ja tiputtele niiden päälle hunajaa.
4. Viimeistele ja tarjoile leipäviipaleet hasselpähkinärouheen kera.
Valmistusa
ika: 10 min.