Puolukkahillo Juustolle

Opi, miten valmistaa herkullinen uppopaistettu camembert puolukkahillon kera. Täydellinen lisuke leivälle ja salaatille. Kokeile tätä nopeaa 15 minuutin reseptiä jo tänään!

UPPOPAISTETTU CAMEMBERT

1 pkt camembert-juustoa

3 dl vehnäjauhoja

2 kpl kananmunaa

3 dl korppujauhoja

4 dl rypsiöljyä uppopaistamiseen

puolukkahilloa

Tiesitkö, että camembert-juuston voi myös herkullisesti paneroida ja uppopaistaa?

1. Kuumenna rypsiöljy keskikokoisessa kattilassa 180°C asteeseen.

2. Mittaa yhteen kulhoon vehnäjauhot, riko toisessa kananmunat haarukalla, ja laita kolmanteen korppujauhot.

3. Pyörittele jääkaappikylmä camembert ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotussa kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. On tärkeää, että juusto on kauttaaltaan leivityksen peitossa ennen paistamista.

4. Uppopaista juusto öljyssä heti leivityksen jälkeen, kunnes kuori on kullankeltainen (noin 3 minuuttia). Nosta juusto talouspaperin päälle valumaan.

Tarjoile juusto puolukkahillon kera sekä esimerkiksi leivän ja salaatin kanssa.

Valmistusaika
: 15 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
15 min
annosmäärä:
4