Pinaattikupit
Valmista maukkaat pinaatti-juusto kupit vain 30 minuutissa! Täydellinen cocktailpala tai lisuke. Katso resepti ja kokeile jo tänään!
300 g tuoretta pinaattia
100 g mozzarellajuustoa
1 dl kermaa
1 salottisipuli
tilkka oliiviöljyä
nokare voita
valkosipulinkynsi
Esilämmitä uuni 180°C asteeseen.
1. Kuori salottisipuli ja leikkaa se suikaleiksi. Kuori valkosipulinkynsi, raasta juusto ja huuhtele pinaatti huolellisesti. Poista pinaatin paksut varret.
2. Kuumenna paksupohjainen pannu ja kuullota sipuli kevyesti oliiviöljyssä, kunnes se on läpikuultava. Lisää pannulle kokonainen valkosipulinkynsi ja pinaatit. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kun pinaatit ovat kypsyneet, siirrä ne siivilään valuttamaan ylimääräinen neste pois. Poista valkosipulinkynsi.
4. Jaa pinaatit pieniin uunivuokiin, kaada päälle tilkka kermaa ja ripottele päälle raastettua juustoa. Paista uunissa, kunnes juusto on kullanruskea.
Tarjoile sellaisenaan cocktailpalana tai esimerkiksi kalan lisukkeena.
Valmistusaika
: 30 min.