Pinaatti Croissantit
Valmista herkulliset täytetyt croissantit uunissa pinaatti-feta-täytteellä vain 20 minuutissa. Kokeile helppoa reseptiä ja nauti vastapaistetuista leivonnaisista!
1 paketti Danerollesin croissants tuoretaikinaa
TÄYTE
1 pss pinaattia
2 tl öljyä + voita
1 pkt fetajuustoa
PÄÄLLE
1 kananmuna
1 kourallinen vaaleita seesaminsiemeniä
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
1. Kuullota pinaattia nopeasti öljyn ja voin seoksessa niin, että se jää vihreäksi mutta pehmenee hieman. Siirrä pinaatti kulhoon ja murustele fetajuusto sen joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja muotoile kiinteäksi palloksi.
2. Avaa tuoretaikina paketin ohjeiden mukaan ja rullaa se pellille kolmioiksi. Laita teelusikallinen pinaatti-feta-seosta jokaisen kolmion alareunaan ja rullaa croissantit kiinni ohjeiden mukaisesti.
3. Voitele croissantit kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa 10-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat kypsyneet.
Nauti vastapaistetut croissantit suoraan uunista tarjoiltuna.
Valmistus
aika: 20 min