Kurpitsavuoka Taivas

Valmista maukas kurpitsavuoka raaka kurpitsasta. Löydä helppo resepti, joka ihastuttaa kaikki vieraat. Kokeile jo tänään ja nauti!

1 kg kurpitsaa

100 g vuohenjuustoa

50 g saksanpähkinöitä

20 g voita

1 dl kermaa

ripaus raastettua muskottia

timjamia tai salviaa

suolaa

mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Aseta kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä niitä, kunnes ne ovat pehmeitä.

2. Muussaa pehmenneet kurpitsakuutiot uunivuoassa. Lisää joukkoon voita ja kermaa, ja sekoita huolellisesti.

3. Sekoita kurpitsan joukkoon saksanpähkinät, mausteet, hienonnetut yrtit ja murennettu vuohenjuusto. Sekoita jälleen hyvin ja anna paistua uunissa noin 15 minuuttia.

Tarjoa annos raikkaan vihersalaatin kera.

Valmistusaika: 60minAnnosmäärä: 6

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
60 min
annosmäärä:
6