Kurpitsavuoka Taivas
Valmista maukas kurpitsavuoka raaka kurpitsasta. Löydä helppo resepti, joka ihastuttaa kaikki vieraat. Kokeile jo tänään ja nauti!
1 kg kurpitsaa
100 g vuohenjuustoa
50 g saksanpähkinöitä
20 g voita
1 dl kermaa
ripaus raastettua muskottia
timjamia tai salviaa
suolaa
mustapippuria
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Aseta kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä niitä, kunnes ne ovat pehmeitä.
2. Muussaa pehmenneet kurpitsakuutiot uunivuoassa. Lisää joukkoon voita ja kermaa, ja sekoita huolellisesti.
3. Sekoita kurpitsan joukkoon saksanpähkinät, mausteet, hienonnetut yrtit ja murennettu vuohenjuusto. Sekoita jälleen hyvin ja anna paistua uunissa noin 15 minuuttia.
Tarjoa annos raikkaan vihersalaatin kera.
Valmistusaika: 60minAnnosmäärä: 6