Tapahtumat

12.4. Lähiruoka- ja luomumessut Helsingissä 12.-15.4.2018

Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Lähiruoan tuottaja tai elintarvikeyrittäjä, ilmoittaudu mukaan nyt!


Lähi- ja luomuruoasta kiinnostuneen kuluttajan kannattaa myös merkitä tapahtuma omaan kalenteriin jo nyt. Messuilla mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, jäätelöä ja säilykkeitä. Lähiruoka & Luomu -tapahtumassa julkistetaan myös Vuoden Lähiruokateko-palkinnon saaja. 


Aika: 12.-15.4.2018
Paikka: Messukeskus, Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki
Varaukset ja lisätietoja tästä linkistä.


Lue lisää Kevätmessujen verkkosivuilta: http://kevatmessut.messukeskus.com/

5.6. Lähiruokamatka Gotlantiin 5.-8.6.2018

Aurinkoinen saari odottaa Pirkanmaan lähiruokayrittäjiä. Tule mukaan nauttimaan meri-ilmasta ja hakemaan ideoita tiiviimpään pirkanmaalaiseen yhteistyöhön!


Aika: 5.-8.6.2018
Hinta: 790€ / henkilö
Lisätiedot ja alustavat ilmoittautumiset 31.3.2018 mennessä: Anu Tuomola, anu.tuomola@ahlman.fi, puh. 044 796 0535


Tutustu matkaohjelmaan tästä. (Muutokset matkaohjelmaan mahdollisia.)

Perushintaan sisältyy
- lennot Tampere – Visby – Tampere SAS lennoilla turistiluokassa
- matkustajamaksut ja lentokenttäverot
- matkatavarat (8 kg käsimatkavara ja 1 x 23 kg kirjattava matkatavara)
- bussikuljetukset
- majoittumiset kahden hengen huoneissa aamiaisineen
- tutustumiskohteiden esittelyt ja tarvittaessa tulkkaus

13.6. Ammattimatka Italiaan 13.-16.6.2018 Ilmoittaudu nyt!

Tiedolla ja osaamisella kasvuun -hanke järjestää kesäkuussa ammattimatkan Napolin alueelle Italiaan.


Matkalla tutustumme paikalliseen elintarviketuotantoon sekä italialaisen ruokakulttuurin parhaisiin paloihin. Vierailemme muun muassa maatilalla, jossa valmistetaan kuuluisaa puhvelinmaitomozzarellaa ja muita alueelle tyypillisiä juustoja. Tutustumme myös Vesiuviuksen rinteillä sijaitsevaan tilaan, jossa viljellään tomaatteja ja hedelmiä. Matkalla tutustumme tietenkin myös viininviljelyyn ja maatilamatkailutilaan. Italialainen ruoka kuuluu tietenkin jokaiseen matkapäivään!


Tutustu tarkemmin matkaohjelmaan tästä linkistä.


Matkan hinta on 960€/henkilö. Hinta sisältää lennot Helsinki – Rooma – Helsinki, majoittumisen hotellissa kahden hengen huoneessa (1 hh lisä 190 €), aamiaiset hotellilla, opastetut käynnit tutustumiskohteissa, liikkumisen Italiassa bussilla sekä iloisen matkaseuran. Hinta ei sisällä ateriakustannuksia. Tarkempi ohjelma lähetetään matkakohteiden varmistuttua.
Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 2.3.2017 mennessä Pyhäjärvi-instituutin toimistoon 044 034 4054 tai sähköpostilla timo.katila@pji.fi.


Katso menneet tapahtumat »