Ei ideaa illalliselle? Tutustu epätavallisiin illallisruokiin ravintoloissa

Jos jollain on kysyttävää ruoanlaitosta, voit käyttää siihen ravintolaa, tekoälyagenttia. Se on erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka ovat uusia ruoanlaitossa ja haluavat kokeilla sen tekemistä itse.

Olet kotona etkä tiedä mitä tehdä illalliseksi. Olisiko se ruokalaji, joka toimisi perheellesi?

Saadaksesi käsityksen siitä, kuinka hyödyllistä automaattinen keskustelu voi olla, tässä on joitain esimerkkejä käyttäjiltä, jotka kehittäjät ovat käyttäneet tätä ominaisuutta.

Viimeisin syömäsi ateria saattaa olla historiallinen. Et voi edes muistaa sitä. Se saattoi olla vuosia tai jopa vuosikymmeniä sitten. Tiedät kuitenkin, että viimeisen aterian kokemus on unohtumaton!

Osion avainsanat: lentoyhtiöt, halpalennot, matkavinkit, lentoyhtiöiden lipputoimistotyökalut

Johdanto: Tässä artikkelissa kuvataan joitain lentoyhtiöiden verkkosivustoilla saatavilla olevia temppuja, jotka auttavat halpoja lentomatkoja suunnittelemaan matkansa helposti. Esimerkiksi, vaikka kaikki lentoyhtiöt sallivat ilmaiset lähtöselvitysmatkatavarat aluksella, vain jotkut sallivat kirjattavat matkatavarat. Jotkut lentoyhtiöt eivät vaadi matkavakuutusta ja toiset vaativat. Myös tärkeälle henkilölle tai tapahtumalle, jota ei voi varata etukäteen, on varattava paikka – ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun.

Olemme kaikki kiinnostuneita saamaan selville epätavallisia ruokia, joita voidaan valmistaa kotona. Ajatus ruokailusta ryhmän kanssa ei ole uusi ominaisuus. Itse asiassa se on ollut instituutio intialaisissa perheillallisissa vuosisatojen ajan. Suurin osa ravintoloista on kuitenkin viime vuosina keskittynyt tarjoamaan asiakkaille kiinnostavia ruokia ja tekemään niistä suosittuja ruokailijoiden keskuudessa.

Jos etsit hyvää ravintolakokemusta, sinun tulee tietää, mitä etsiä ruokalistaa selatessasi. Löydät monia verkkoresursseja, kuten reseptejä, ravintoloita ja ruokailuoppaita. Nämä resurssit ovat hyödyllisiä ateriasuunnitelmasi täyttämiseen.

Viime vuonna olin Italiassa perheeni häissä. Minulla ei ollut paljon aikaa tutustua erilaisiin ravintoloihin ja nähtävyyksiin, joten päätimme kokeilla muutamia perinteisiä italialaisia ravintoloita, jotka ovat yleensä kiinni sunnuntaisin.

Yksi niistä oli nimeltään Pizzaria Casa Mario, joka sattuu olemaan myös gelatoon erikoistunut pizzeria omalla nimellään (pizzaa ei myydä). Kun saavuimme sinne, tämä suloinen pieni paikka näytti tyypilliseltä pizzerialta. Siinä on kaksi kerrosta, joissa on useita pöytiä ja joitain mukavia pieniä yksityiskohtia, kuten:

– pöytäsateenvarjot, jotka on sijoitettu strategisesti suojaamaan sinua auringolta

– Pöytien viereen tyynyillä tai peitoilla peitetyt pienet puiset penkit, joissa voi istua ilman kuumaa vaikka istuisit ulkona parvekkeella!

Aina kun puhun tekoälystä, keskustelukumppanini kysyy minulta aina: “Käytätkö sitä johonkin tiettyyn tarkoitukseen?” Ja vastaus on aina kyllä. Ainakin minusta tuntuu siltä, kun käytän sitä kaikenlaisten asioiden parantamiseen ja tehostamiseen. Joten miksi ei automatisoida kaikkea? Mikset tekisi mahdolliseksi kirjoittaa täydellisiä artikkeleita (ja muuta sisältöä) muutamalla napsautuksella? Oikealla tekoälytekniikalla se on nyt mahdollista. Käyttötapauksia on monia ja erilaisia – ne vaihtelevat verkkotekstien kirjoittamisesta, sosiaalisen median hallinnasta ja artikkelien kirjoittamisesta yksinkertaiseen sisällöntuotantoon, kuten tämä blogikirjoitus tai tämä uutiskirjeartikkeli.

On aika saada käsitys siitä, missä ruokailla päivällisellä. Tämä voidaan tehdä käyttämällä älypuhelimesi tekoälyn kirjoitusassistenttia.

Tämä on tapaustutkimus AmChamista, maailman suurimmasta teknologiajärjestöstä Kaakkois-Aasiasta, joka on työskennellyt luodakseen digitaalista alustaa, joka voi auttaa yrityksiä ymmärtämään aluetta paremmin ja luomaan liikeyhteyksiä.

Mahdollisuus luoda ainesosien luettelo reseptille on vasta alkua. Yhä useammat ravintolat tarjoavat kokkeilleen valmistaa ruokia aineksista, joita ravintolassa ei tyypillisesti ole, trendi on loputon.

Sanalla “illallinen” voi usein olla negatiivinen konnotaatio. Näyttää siltä, että ainoa kerta, kun ajattelemme illallisen valmistamista, on silloin, kun se on jotain erityistä. Tämä osio on omistettu oppimaan, kuinka voit valmistaa herkullisia, mutta ei liian monimutkaisia ruokia kotona.

On havaittu, että useimmat meistä eivät tiedä missä syödä pitkän päivän jälkeen, varsinkin jos kello on yksi yöllä. Ja nämä ravintolat ovat miettineet tätä ja tarjonneet sinulle mahdollisuuden kokea joitain ruokia, vain päivälliselle.

Suosituin tapa saada ateria on käydä ravintolassa. Viimeisimmän ravintolamatkasi aikana olet saattanut ajatella jonkun kanssa syömistä. Joskus on parasta olla pyytämättä apua, kun haluat vain jotain yksinkertaista, mutta tällä kertaa voi olla erilainen.

Jos esimerkiksi olet ostamassa uutta puseroa ostoskeskuksesta, olet ehkä huomannut, että vaihtoehtoja on niin paljon, että on vaikea valita yksi. Kun etsit vaatteita verkosta, verkkosivustot ja sovellukset tarjoavat sinulle useita vaihtoehtoja: vaatteita verkossa, vaatteita kaupassa, jossa vaatteita on saatavilla, ja räätälöityjä vaatteita. Ongelmana on, että mikään näistä ratkaisuista ei todellakaan toimi hyvin, koska ne vaativat niin paljon aikaa ja vaivaa molemmilta osapuolilta (mukaan lukien näissä myymälöissä työskentelevät työntekijät).

Related Posts