Tapiokatortilla
Valmista herkulliset tapiokajauho tortillat helposti kotona! Nauti raikkaana lounaana tai täydennä täytteillä makusi mukaan. Aloita kokkaus nyt!
1 dl karkeita tapiokajauhoja
ripaus suolaa ja pippuria
2 isoa tomaattia
muutama kirsikkatomaatti
125 g mozzarellaa
1 rkl vihreää pestoa
1 tl oliiviöljyä
tuoretta basilikaa
1. Kuumenna puhdas paistinpannu, jotta voit aloittaa tapiokatortillan valmistuksen.
2. Ripottele tapiokajauhot pannulle muodostaen ohut kerros. Tasoita jauhoja tarvittaessa. Anna niiden tekeytyä muutama minuutti ilman sekoitusta, jotta jauhot sitoutuvat yhteen. Kun tortilla on kiinteämpi ja kestävämpi, mausta se suolalla ja pippurilla, ja käännä se varovasti lastalla.
3. Alenna pannun lämpötilaa ja jatka paahtamista hetken ajan. Liu’uta tortilla suoraan lautaselle odottamaan. Jos teet isomman annoksen, voit valmistaa toisen tortillan samalla tavalla, pyyhkäisten pannun talouspaperilla välillä.
4. Viipaloi pestyt tomaatit ja mozzarella. Levitä vihreä pesto lämpimän tapiokatortillan päälle ja asettele viipaloidut täytteet toispuoleisesti tortillan päälle.
5. Lisää mausteeksi laadukasta oliiviöljyä, tuoreita basilikanlehtiä ja pippuria. Taita tortilla kahtia ja painele se kevyesti kiinni.
Nauti raikas kokonaisuus kevyenä lounaana tai tee tortilloista täyttävämmät lisäämällä niihin tuoreita salaatinlehtiä ja majoneesipohjaista perunasalaattia.
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 1