Limekastike & avokadosalaatti

Valmista värikäs avokadosalaatti ihastuttavalla limekastikkeella. Täydellinen alkuruoka tai lisuke. Valmistusaika vain 20 minuuttia, kokeile jo tänään!

2 syöntikypsää avokadoa

rasia rucolaa

1 punasipuli

rasia kirsikkatomaatteja

saksanpähkinöitä

sitruunanmehua

LIMEKASTIKE

1 rkl limen mehua

1 tl dijonsinappia

1 rkl kauraranskankermaa

1 rkl tuoretta persiljaa silppuna

3 rkl oliiviöljyä

hyppysellinen sokeria

suolaa sekä pippuria

Avokadosalaatti on ihastuttavan värikäs ja maukas alkuruoka, jota voi myös tarjota pääruoan lisukkeena.

1. Huuhtele ja valuta rucolat. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Huuhdo kirsikkatomaatit ja leikkaa ne puoliksi. Rouhi pähkinät karkeasti ja yhdistä kaikki nämä ainekset kulhossa.

2. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuori hedelmä ja viipaloi se. Sivele viipaleet sitruunamehulla, jotta ne säilyttävät kauniin värinsä. Aseta avokadot tarjoiluastiaan ja sekoita niitä varovasti muiden ainesosien kanssa.

3. Mittaa kastikkeen ainekset astiaan ja sekoita ne huolellisesti yhteen. Kaada valmis kastike salaatin päälle ja tarjoile mahdollisimman pian.

Valmistusaika: 20 minAnnosmäärä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
20 min
annosmäärä:
4