Serrano Ciabatta

Valmista herkullinen serrano ciabatta uunissa vain 10 minuutissa. Täydellinen yhdistelmä rapeaa leipää ja suolaista kinkkua. Kokeile tänään!

2 ciabatta leipää

1 omena + sitruunamehua

voita tai tuorejuustoa

1 pkt serranonkinkkua

1 kourallinen vuonankaalia

suolaa ja pippuria

1. Kuumenna uuni lämpötilaan 200°C.

2. Halkaise omena ja poista siemenet. Leikkaa ohuita siivuja ja purista hieman sitruunamehua omenoiden päälle, jotta ne eivät tummu.

3. Jaa leivät pitkittäin ja aseta uuniin, kunnes ne ovat rapeita pinnaltaan. Levitä halutessasi voita tai tuorejuustoa leiville. Asettele omenasiivut leivän päälle ja lisää kerrokseksi serranonkinkku.

4. Viimeistele leipä ripottelemalla päälle vihreää vuonankaalia tai pinaattia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Valmistusaika: 10 min
Annosmäärä: 4 puolikasta

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
10 min
annosmäärä:
2