Roquefort Salaatti

Valmista herkullinen roquefort-ateria nopeasti! Yhdistä paistetut päärynät ja paahdetut saksanpähkinät juuston kanssa 20 minuutissa. Kokeile nyt ja nauti makuelämyksestä!

200 g roquefort -juustoa

1 dl päärynähilloa

1 dl saksanpähkinöitä

PAAHDETTU PÄÄRYNÄ

2 päärynää

1 rkl omenaviinietikkaa

1 rkl hunajaa

1 tl oliiviöljyä

1. Aloita valmistamalla päärynät: pese huolellisesti ja halkaise ne. Poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä kulhossa omenaviinietikka, hunaja ja oliiviöljy, ja lisää päärynäviipaleet mukaan sekoittaen kunnolla.

2. Paista päärynäviipaleet pannulla, kunnes ne saavat kauniin värin. Siirrä ne sivuun jäähtymään. Samalla pannulla, paahda saksanpähkinät kullanruskeiksi ja siirrä ne tarjoiluastiaan odottamaan.

3. Viipaloi roquefort tai jätä se ehjäksi halutessasi.

4. Järjestele tarjoiluestetiikka miellyttävällä tavalla asettamalla pähkinät, päärynät ja hilloke juuston ympärille. Nautiskele viinin kanssa herkullisen aterian päätteeksi!

Valmistusaika
: 20 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
20 min
annosmäärä:
4