Ricotta Rullat

Kokeile herkullisia kesäkurpitsarullia ricotta-tuorejuustolla! Täydellinen resepti uunissa paistettuna 45 minuutissa. Katso ohjeet ja valmista neljälle henkilölle!

noin 1 kg kesäkurpitsaa

½ pnt basilikaa

½ pnt meiramia

½ pnt persiljaa

ripaus suolaa ja pippuria

500 g ricotta-juustoa

100 g juustoraastetta

Kääräise kesäkurpitsaviipaleet rullalle ja täytä ne ricottalla!

1. Lämmitä uuni 180°C:seen. Pese kesäkurpitsat huolellisesti ja leikkaa ne pitkittäin ohuiksi siivuiksi. Mandoliinia tai juustohöylää voi käyttää apuna siivutuksessa.

2. Laita ricotta-juusto kulhoon ja sekoita siihen hienonnetut yrtit, suola ja pippuri.

3. Ota ruokalusikallinen ricottaseosta ja levitä se yhden kesäkurpitsasiivun päälle. Kääri siivu varovasti rullalle ja aseta uunivuokaan. Toista sama kaikille kesäkurpitsasiivuille, ja ripottele päälle juustoraastetta.

4. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskeaa ja kesäkurpitsarullat ovat pehmenneet.

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
45 min
annosmäärä:
4