Rapuhodarit

Valmista herkulliset rapuhodarit nopeassa 30 minuutissa. Nauti perinteisestä amerikkalaisesta makuelämyksestä tuoreiden ainesten ja maistuvan täytteen kera. Kokeile nyt!

500g valmiiksi kuorittuja jättirapuja

1 puntti ruohosipulia

40 g majoneesia

2 tl sriracha-chilikastiketta

1 sitruunan mehut

suolaa ja pippuria

hodari sämpylöitä

sulatettua voita voiteluun

Jättirapuhodarit ovat saaneet vaikutteita amerikkalaisesta perinneruoasta, lobster rollista.

1. Paista ravut nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä sitten jäähtymään jääkaappiin.

2. Pilko ruohosipuli sekä jättiravut pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki ainekset suuressa kulhossa ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.

3. Leikkaa sämpylöihin pitkittäissuuntaan viilto, joka on noin 2/3 niiden syvyydestä, ja voitele leikattu osa sulatetulla voilla. Täytä sämpylät ja tarjoile esimerkiksi perinteisten ranskalaisten tai coleslaw-salaatin kanssa.

Valmistusaika: 30 minuuttia

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
30 min
annosmäärä:
4