Rapuhodarit
Valmista herkulliset rapuhodarit nopeassa 30 minuutissa. Nauti perinteisestä amerikkalaisesta makuelämyksestä tuoreiden ainesten ja maistuvan täytteen kera. Kokeile nyt!
500g valmiiksi kuorittuja jättirapuja
1 puntti ruohosipulia
40 g majoneesia
2 tl sriracha-chilikastiketta
1 sitruunan mehut
suolaa ja pippuria
hodari sämpylöitä
sulatettua voita voiteluun
Jättirapuhodarit ovat saaneet vaikutteita amerikkalaisesta perinneruoasta, lobster rollista.
1. Paista ravut nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä sitten jäähtymään jääkaappiin.
2. Pilko ruohosipuli sekä jättiravut pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki ainekset suuressa kulhossa ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.
3. Leikkaa sämpylöihin pitkittäissuuntaan viilto, joka on noin 2/3 niiden syvyydestä, ja voitele leikattu osa sulatetulla voilla. Täytä sämpylät ja tarjoile esimerkiksi perinteisten ranskalaisten tai coleslaw-salaatin kanssa.
Valmistusaika: 30 minuuttia