Pinaattiletut

Valmista herkulliset pinaattilätyt vain 30 minuutissa! Täydellinen ohje hillottujen puolukoiden ja ranskankerman kera. Aloita herkuttelemaan nyt!

75 g pakastepinaattia

2½ dl maitoa

½ dl voisulaa

1 kananmuna

1½ dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

1. Sulata pinaatit joko jääkaapissa yön yli tai mikrossa pienessä määrässä vettä. Yhdistä pinaatit ja maito toisiinsa. Lisää voisula ja sekoita kaikki tasaiseksi massaksi joko tehosekoittimella tai vispilällä. Lisää kananmunat ja vatkaa voimakkaasti sekaan.

2. Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan vähitellen, jottei taikinaan muodostu paakkuja. Anna taikinan levätä ja turvota huoneenlämmössä peitettynä noin viidestä kymmeneen minuuttia.

3. Paista letut kuumalla pannulla runsaassa voissa mahdollisimman ohuiksi. Käännä letut varovasti pitkällä lastalla, kun niiden keskustakin on muuttanut värinsä.

Nauti pinaattiletut lämpimänä esimerkiksi hillottujen puolukoiden ja ranskankerman kera.

Valmistusaika
: 30 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
30 min
annosmäärä:
1