Pikaburrito

Valmista herkullinen burrito vain 20 minuutissa! Tämä resepti on täydellinen neljälle ja sopii kiireiseen arkeen. Tutustu ohjeeseen ja nauti maukkaasta ateriasta tänään!

1 paketti mifua
öljyä paistamiseen
2 dl tomaattisalsa
suolaa ja pippuria
sitruunamahua

 

TUORESALSA:
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 punasipuli
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
1 purkki maissia, säilyke
1 purkki esikeitettyjä kidneypapuja
1 pussi pavunituja ja salaattia
2 dl kermaviiliä tai creme fraicea

  1. Ota mifuun kaunis paistopinta paistinpannulla. Lisää joukkoon tomaattisalsa ja mausteet. Mifu on itsessään jo kypsä tuote, joten kuumenna massa nopeasti kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää sitruunamehu ja sekoita hyvin.
  2. Valmistele tuoresalsa: Leikkaa kirsikkatomaatit lohkoiksi ja siirrä pieneen kulhoon. Kuutioi kurkku ja kuorittu punasipuli ja lisää tomaattien joukkoon. Sekoita joukkoon öljy, viinietikka ja mausteet ja anna vetäytyä hetken.
  3. Valuta sillä aikaa maissit sekä kidney-pavut ja sekoita ne keskenään kulhoon odottamaan. Varaa lähellesi myös pestyt idut, salaatti ja kermaviili.
  4. Varaa eteesi valmiit tarjoilukulhot ja kokoa annokset suoraan lautasille. Voit käyttää mielikuvitusta ja jakaa kaikki ainekset kulhoihin mielesi mukaan. Lisää kulhoon kaikki ylimääräinen jääkaapistasi, kuten kypsät avocadot tai vaikkapa tabascoa. Nauti sellaisenaan.

Valmistusaika: 20 minuutt
iaAnnoksia: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
20 min
annosmäärä:
4