Persimon Paistos

Nauti tästä herkullisesta persimon reseptistä, joka valmistuu vain 45 minuutissa. Löydä ohjeet, joilla luot makuelämyksiä neljälle hengelle vain 3€ per annos. Kokeile nyt!

5 kpl persimonia

3 rkl hunajaa

0,5 dl vettä

1 kpl vaniljatankoa

1 tl kanelia

1/2 dl limemehua

2 rkl voita

1 dl paahdettuja pistaasipähkinöitä

1. Lämmitä uuni etukäteen 225 asteeseen.

2. Kuori persimonit, poista kannat ja leikkaa hedelmät pieniksi kuutioiksi. Levitä kuutiot uunivuokaan.

3. Sekoita hunaja kuumaan veteen, lisää joukkoon halkaistun vaniljatangon sisus ja kaneli. Purista sekaan limetin mehu. Kaada tämä liemi persimonikuutioiden päälle uunivuoassa ja lisää muutama voinokare. Kypsennä uunissa 30-35 minuuttia, kunnes hedelmäpalat ovat pehmenneet.

Anna jäähtyä hetken aikaa.

4. Jaa persimonpaistos annosmaljoihin. Rouhi pistaasipähkinät ja ripottele ne paistoksen pinnalle.

Nauti lämpimänä esimerkiksi jäätelön kera.

Valmistusaika: 45 minAnnosmäärä: 4 a
nnostaKustannukset noin 3€ per annos

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
45 min
annosmäärä:
4