Parsakaaliomeletti
Kokeile maukasta omelettia parsakaalilla vain 15 minuutissa. Täydellinen aamiaiselle tai kevyeksi lounaaksi. Valmista itse helposti ja nauti!
1 kpl parsakaalia
4 kpl kananmunaa
4 rkl maitoa
2 rkl voita
100 g juustoraastetta
mustapippuria
suolaa
1. Pese parsakaali huolellisesti ja keitä sitä noin 5 minuuttia, kunnes se on napakka. Anna parsakaalin jäähtyä, leikkaa se pieniksi nupuiksi ja jätä sivuun odottamaan.
2. Vatkaa munat ja maito haarukalla kulhossa yhteen, mausta seos suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi pannulla ja kaada munaseos pannulle. Siirtele kuplivaa munamassaa pannun reunoilta keskelle.
3. Lisää lähes hyytyneen munakkaan päälle parsakaalinuput ja juustoraaste. Anna munakkaan lämmetä, kunnes juustoraaste sulaa. Taita munakas kahtia ja leikkaa se kahteen osaan.
Tarjoile munakkaan kanssa esimerkiksi patonkia tai focacciaa.
Valmistusaika
: 15 min