Päärynä-Aurajuusto
Valmista helposti herkullinen jälkiruoka päärynöistä ja aurajuustosta vain 15 minuutissa. Täydellisesti koristeltu vaniljavaahdolla ja mintulla. Kokeile jo tänään!
8 kpl säilykepäärynän puolikkaita
1 prk Aurajuustoa
1 prk Creme Vanilla
piparinmurua
koristeluun tuoretta minttua
Herkullinen jälkiruoka valmistuu helposti säilykepäärynöistä!
1. Täytä päärynöiden keskelle jäävä aukko runsaalla määrällä Aurajuustoa, ja ripottele päälle piparimurskaa. Paista uunissa tai lämmitä mikrossa, kunnes juusto saa hieman väriä.
2. Vatkaa Creme Vanillaa, kunnes siitä tulee löysä vaahto.
3. Asettele kaksi päärynää kauniisiin jälkiruokamaljoihin ja lisää päälle vaniljavaahtoa. Koristele lopuksi mintun lehdillä.
Valmistusaika: 15 minAnnosmäärä: 4