Ohratto Risotto

Valmista herkullinen ohratto tällä helpolla reseptillä! Täydellinen kasvisruoka täynnä makua. Valmistusaika vain 25 minuuttia. Kokeile nyt!

8 dl kasvislientä

3 porkkanaa

1 tl savupaprikajauhetta

1 keltasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl öljyä

2 dl porkkanamehua

2 dl ohrasuurimoita

suolaa ja mustapippuria

1 rkl voita

1 dl parmesaania koristeluun

1. Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja pidä se lämpimänä, kannen alla pienellä lämmöllä.

2. Pilko porkkanat pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Mausta ne savupaprikajauheella sekä sekoita tasaisesti.

3. Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä yhdessä porkkanoiden kanssa. Lisää sitten kuuma kasvisliemi, porkkanamehu ja ohrasuurimot.

4. Hauduta noin kahdeksan minuuttia, kunnes ohrasuurimot ovat melkein kypsiä ja kasvisliemi on imeytynyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.

5. Lisää lopuksi seokseen nokare voita ja viimeistele risotto raastetulla parmesaanilla.

Valmistusaika
: 25 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
25 min
annosmäärä:
4