Naan Pizza
Valmista täydellinen naanleipä-pohjainen pizza parsakaalilla ja ranskankermalla. Helppo ja maukas resepti, joka vie vain 15 minuuttia paistoaikaa. Kokeile nyt!
Naanleipä
1 dl kädenlämpöistä vettä
1 tl kuivahiivaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 tl hunajaa
suolaa
Täytteet
½ purkkia ranskankermaa
½ broccoli tai parsakaali
50 g juustoraastetta
1. Kuumenna uuni etukäteen 200 asteeseen.
2. Aloita taikinasta: Yhdistä kaikki taikinan ainekset ja vaivaa käsin noin viiden minuutin ajan. Peitä taikina liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi noin tunnin verran. Kun taikina on noussut, kauli se jauhotetulla alustalla ja siirrä leivinpaperilla vuoratulle pellille.
3. Pilko parsakaalit pieniksi suupaloiksi. Levitä taikinan pinnalle ranskankermaa ja tasoita se. Asettele parsakaalit ranskankerman päälle ja ripottele juustoraaste tasaisesti päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes taikina on kauttaaltaan kypsä ja juuston pinta on saanut kauniin kullanruskean sävyn.
Valmistusaika: 15 min + 1h taikinan kohotukseen
Annosmäärä: 1 iso naanpizza