Mansikkaparfait

Valmista maukas mansikkaparfait vain 20 minuutissa! Lusikoi kermaisen pehmeää jälkiruokaa neljälle ja herkuttele helposti. Aloita mansikkaparfaitin valmistus nyt!

1 l tuoreita mansikoita

1,5 dl tomusokeria

4 kananmunan keltuaista

2,5 dl kuohukermaa

Mansikkaparfait on herkullinen jälkiruoka, joka syntyy helposti!

1. Muussaa mansikat yhdessä puolet sokerista.

2. Vatkaa keltuaiset jäljelle jääneen sokerin kanssa ja yhdistä vaahto muussattujen mansikoiden kanssa.

3. Vaahdota kerma ja lisää se mansikka-keltuaisvaahtoon. Kaada seos noin litran kokoiseen vuokaan ja laita pakastimeen vähintään 4-5 tunniksi. Siirrä jäädyke jääkaappiin pehmenemään noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Annos
määrä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
20 min
annosmäärä:
4