Leipäjuusto Resepti
"Valmista herkullinen leipäjuustoresepti kanelin ja inkiväärin sävyin. Nauti leipäjuusto lakkahillon kera vain 20 minuutissa. Kokeile tänään!"
1 pkt leipäjuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
2 dl kanelia
1 pieni pala inkivääriä
Lakkahilloa tai tuoreita lakkoja
1. Leikkaa leipäjuustosta kuusi tasakokoista palaa ja aseta ne sivuun odottamaan.
2. Kaada kerma paistinpannulle ja lisää joukkoon kaneli, sokeri sekä kokonainen inkivääripala. Kuumenna seos kuplivaksi ja aseta leipäjuustopalat pannulle.
3. Hauduta leipäjuustoja noin 2 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat kevyesti venyviä ja kosteita. Poista juustopalat pannulta reikäkauhan avulla.
4. Asettele haudutetut leipäjuustopalat tarjoilulautasille ja tarjoile ne lakkahillon tai tuoreiden lakkojen kera.
Valmistusaika
: 20 min