Kurpitsaskonssit
Opi valmistamaan maukkaat skonssit kurpitsasta vain 40 minuutissa. Täydellinen lisä brunssiin voin tai tuorejuuston kera. Kokeile reseptiä jo tänään!
3 dl raastettua kurpitsaa
0,5 dl auringonkukan- tai pellavansiemeniä
4 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl leivinjauhetta
2 tl suolaa ja sokeria
1 tl kanelia
2 dl jogurttia
3/4 dl öljyä
1. Lämmitä uuni 225°C asteeseen ja valmistele uunipelti asettamalla leivinpaperi sen päälle.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen kurpitsaraaste, soijajogurtti ja öljy. Sekoita ainekset käsin tasaiseksi palloksi. Jos massa vaikuttaa liian kuivalta, lisää pieni määrä maitoa.
3. Muotoile taikinasta tasaisia, sämpylänmuotoisia palloja jauhotetuin käsin ja asettele ne uunipellille.
4. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kypsyneet.
Nauti skonssit lämpiminä esimerkiksi brunssin osana voin tai tuorejuuston kera.
Valmistus
aika: 40 min