Kerrosvoileivät

"Valmista herkullisia kerrosvoileipiä viikonlopun iltapalaksi. Seuraa helppoa ohjetta ja nauti täyttävistä ja maukkaista voileivistä. Kokeile nyt!"

kinkkuleikkelettä

suolaa ja pippuria

12 viipaletta isoa paahtoleipää

2 dl majoneesia/maustettua majoneesia

1-2 keitettyä kananmunaa

tomaattia

salaattia

Kerrosvoileipä on täydellinen valinta viikonlopun iltapalaksi, sillä se on täyttävä ja maukas.

1. Paahda leivät kullanruskeiksi. Levitä yhden leipäviipaleen päälle kerros majoneesia ja lisää sitten salaattia, viipaloitua tomaattia sekä kinkkuviipaleita.2. Aseta toinen leipäviipale edellisen päälle ja voitele sekin majoneesilla. Lado päälle salaattia, tomaattiviipaleita ja viipaloitua keitettyä kananmunaa. Peitä kolmannella leipäviipaleella. Valmista yhteensä neljä tällaista voileipää.

3. Leikkaa jokainen leipäviipale kolmion muotoisiksi paloiksi.

Valmistusaika: 40 min.
4 annosta

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
40 min
annosmäärä:
4