Chilimacarons

Valmista itse herkulliset paholaisen macaronsit chilin ja tuorejuuston kera. Täydellinen jälkiruokaidea, jota et voi vastustaa. Kokeile reseptiä tänään!

70 g mantelijauhoja

110 g tomusokeria

60 g valkuaisia

20 g sokeria punaista elintarvikeväriä

TÄYTE

100 g chilituorejuustoa

Tässä on herkullinen jälkiruokaidea: Paholaisen macaronsit chili-tuorejuustotäytteellä…

1. Siivilöi mantelijauhot ja tomusokeri yhteen kulhoon. Mittaa toiseen kulhoon valkuaiset ja 20g hienosokeria.

2. Vaahdota valkuaiset sähkövatkaimella, kunnes ne muodostavat jämäköitä huippuja. Värjää vaahto punaiseksi lisäämällä elintarvikeväriä tipan kerrallaan. Sekoita manteli-tomusokeriseos ilmavasti valkuaisvaahtoon kahdessa erässä käyttäen nuolijaa. Kaavi massa pursotinpussiin.

3. Pursota leivinpaperin päälle pieniä, kolikon kokoisia ympyröitä, yhteensä vähintään 30 kappaletta. Kopauta peltiä kevyesti pöytää vasten, jotta pintaan jääneet ilmakuplat häviävät. Anna levännyt macarons-massa seistä pellillä noin 30 minuuttia, jotta niiden pinta ehtii kuivua.

4. Kuumenna uuni 140°C:seen. Paista macarons-kuoria uunissa 15 minuuttia.

5. Ota uunista ja anna kuorien jäähtyä täysin. Varo, ettet riko herkkää rakennetta.

6. Pehmennä tuorejuusto lisäämällä siihen hieman maitoa ja kaavi seos pursotinpussiin. Pursota noin napin kokoinen määrä täytettä 15:lle macarons-kuorelle ja paina kevyesti toinen kuori päälle. Tarkista, että puoliskot pysyvät yhdessä ja tarjoile.

Valmistusaika: 45 min +
levähdyksen aika

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
45 min
annosmäärä:
15