Appelsiinirahkahalko
Valmista suussa sulava appelsiinirahka halko vain 45 minuutissa. Täydellinen sellaisenaan tai suklaamoussen kera. Tutustu herkulliseen reseptiin nyt!
POHJA
6 kananmunaa
1 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhoja
TÄYTE
2 dl kermaa
2 prk appelsiinirahkaa
½ rkl sokeria + konjakkia tai brandya maun mukaan
Tarjoile tämä herkullinen halko sellaisenaan, suklaata koristeena tai suklaamoussen kera!
1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen ja aseta korkeareunaiselle uunipellille leivinpaperi.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä varovasti munavaahtoon. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja tasoita se l
astalla. Paista uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa kypsä pohja välittömästi toiselle leivinpaperille ja irrota siinä kiinni oleva paperi.
3. Vatkaa kerma ja sokeri kiinteäksi vaahdoksi. Lisää appelsiinirahka asteittain ja vatkaa hyvin sekaisin. Levitä tämä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa tiiviiksi rullaksi. Kääri "halko" leivinpaperiin ja siirrä hetkeksi kylmään.
4. Kun haluat tarjoilla, nauti halko sellaisenaan, lisää suklaata koristeeksi tai yhdistä se suklaamoussen kanssa!
Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 1 iso rulla, eli noin 12 annosta