Turskapyörykät
Valmista herkullisia turskapyöryköitä vain 45 minuutissa. Seuraa helppoa reseptiä ja tarjoile lämpimän pippurikastikkeen kera. Kokeile nyt!
600 g ruodotonta turskaa
4 valkuaista
3 dl kermaa
1 tl etikkaa
suolaa ja pippuria
tilliä hienonnettuna
1 purkki pippurikastiketta
Turskapalleroiden valmistus:
1. As
eta turskanfileet
leikkuulaud
alle ja leikka
a ne karkeasti
pienemmiksi
paloiksi.
2. Siirrä palat mon
itoimikoneeseen ja aja n
e tasaiseksi massaksi.
3. Erottele kananmunan valkuaiset ja sekoita niiden rakenne rikki haarukalla.
4. Lisää valkuaiset kalamassaan ohuena nauhana ja sekoita joukkoon myös kerma.
5. Mausta massa suolalla, pippurilla ja hienonnet
ulla tillillä, ja sekoita hyvin.