Ruisnapit Täytteellä

Valmista herkullista siikatahnaa ruisnapit-alkupalaksi. Helppo ja nopea resepti, valmiina 30 minuutissa. Kokeile nyt ja vie makuelämykset uudelle tasolle!

1 pussi ruisnappeja / ruisleivästä leikattuja pieniä paloja

Tahna:

300 g savusiikaa

100 g smetanaa

1 tl dijon-sinappia

20 g silputtua salottisipulia

persiljaa

sitruunamehua

suolaa ja pippuria maun mukaan

1. Irrota nahka ja ruodot siikafileistä huolellisesti.

2. Yhdistä tahnan ainekset tehosekoittimessa ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Mausta seos suolalla, valkopippurilla sekä sitruunamehulla oman maun mukaan. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa suljetussa astiassa ennen tarjoilua.

3. Levitä teelusikallinen tahnaa jokaiselle napille erikseen tai tarjoa tahna kulhosta, jolloin nappeja voi dipata siihen.

Valmistusaika
: 30 minuuttia

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
30 min
annosmäärä:
10