Ruisnapit Täytteellä
Valmista herkullista siikatahnaa ruisnapit-alkupalaksi. Helppo ja nopea resepti, valmiina 30 minuutissa. Kokeile nyt ja vie makuelämykset uudelle tasolle!
1 pussi ruisnappeja / ruisleivästä leikattuja pieniä paloja
Tahna:
300 g savusiikaa
100 g smetanaa
1 tl dijon-sinappia
20 g silputtua salottisipulia
persiljaa
sitruunamehua
suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Irrota nahka ja ruodot siikafileistä huolellisesti.
2. Yhdistä tahnan ainekset tehosekoittimessa ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Mausta seos suolalla, valkopippurilla sekä sitruunamehulla oman maun mukaan. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa suljetussa astiassa ennen tarjoilua.
3. Levitä teelusikallinen tahnaa jokaiselle napille erikseen tai tarjoa tahna kulhosta, jolloin nappeja voi dipata siihen.
Valmistusaika
: 30 minuuttia