Lohicanapét

Valmista helpot ja näyttävät canapét kylmäsavulohella. Täydellinen resepti juhlahetkiin vain 25 minuutissa. Kokeile nyt ja hurmaa vieraasi!

tummaa paahtoleipää tai ruisnappeja

250 g kylmäsavulohisiivuja

tuoretta tilliä koristeeksi

PIPARJUURITÄYTE:

1/2 tl raastettua piparjuurta

1/2 dl crème fraîche

1/2 dl tuorejuustoa

ripaus suolaa ja mustapippuria

sitruunamehua maun mukaan

1. Leikkaa paahtoleipä pieniksi ympyröiksi käyttäen apuna muottia.2. Valmista täyte yhdistämällä piparjuuri, crème fraîche, tuorejuusto, sitruunamehu, suola ja pippuri kulhossa.3. Siirrä valmistettu massa pursotinpussiin ja säilytä sitä jääkaapissa, kunnes olet valmis kokoamaan annoksen. Täyte paranee makujen syventyessä seuraavaan päivään.4. Levitä tai pursota täyte leipäympyröiden päälle tasaisesti.5. Muotoile kylmäsavulohesta kauniita ruusukkeita täytteen päälle ja viimeistele annos tillillä.

Valmis
tusa
ika:
25 min

Annosmää
rä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika:
25 min
annosmäärä:
4