Lohicanapét
Valmista helpot ja näyttävät canapét kylmäsavulohella. Täydellinen resepti juhlahetkiin vain 25 minuutissa. Kokeile nyt ja hurmaa vieraasi!
tummaa paahtoleipää tai ruisnappeja
250 g kylmäsavulohisiivuja
tuoretta tilliä koristeeksi
PIPARJUURITÄYTE:
1/2 tl raastettua piparjuurta
1/2 dl crème fraîche
1/2 dl tuorejuustoa
ripaus suolaa ja mustapippuria
sitruunamehua maun mukaan
1. Leikkaa paahtoleipä pieniksi ympyröiksi käyttäen apuna muottia.2. Valmista täyte yhdistämällä piparjuuri, crème fraîche, tuorejuusto, sitruunamehu, suola ja pippuri kulhossa.3. Siirrä valmistettu massa pursotinpussiin ja säilytä sitä jääkaapissa, kunnes olet valmis kokoamaan annoksen. Täyte paranee makujen syventyessä seuraavaan päivään.4. Levitä tai pursota täyte leipäympyröiden päälle tasaisesti.5. Muotoile kylmäsavulohesta kauniita ruusukkeita täytteen päälle ja viimeistele annos tillillä.
Valmis
tusa
ika:
25 min
Annosmää
rä: 4