Piimäpannacottaa ja Teisko Tuotteen ruusunmarjahilloketta

Teisko Tuote valmistaa Tampereen Velaatassa monenlaisia tilatuotteita, jotka tehdään itse alusta loppuun. Yrityksen valikoimassa on erilaisia chilituotteita, kurkkusäilykkeitä, sinappeja ja hillokkeita. Yrityksen Pahatar-chilituotteissa on erilaisia vahvuusasteita. Kaikki tuotteet ovat syntyneet oman tuotekehityksen tuloksena, ja niissä käytetään osaksi oman tilan satoa. Chilituotteisiin valitaan chililajikkeet siten, että valmiissa tuotteessa on juuri oikea tulisuusaste. Osa tuotteista on myynnissä ympäri vuoden, ja osa on kausituotteita.

Yrityksen tilatuotteita on myynnissä kaupoissa eri puolilla Pirkanmaata, ja jälleenmyyntipaikat löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Yrityksellä on myymälä myös Terälahdessa, josta tuotteita voi käydä ohikulkumatkalla hankkimassa.

Ruusunmarjahilloke sopii raikkaan piimäpannacotan kanssa tarjottavaksi esimerkiksi kevään ja kesän juhlissa.

Piimäpannacottaa

Ainekset (6 annosta)

  • 4 dl piimää
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 liivatelehteä
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 1 ½ tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • päälle Teisko Tuotteen ruusunmarjahilloketta. 

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kiehauta seos. Nosta kattila liedeltä. Sekoita kuumaan kermaseokseen liotetut ja kuivaksi puristellut liivatelehdet.

Anna kerman jäähtyä hetki, lisää vaniljasokeri ja sitruunanmehu. Sekoita joukkoon piimä vasta kun seos on melko lailla jäähtynyt. Jaa annosmaljoihin ja hyydytä jääkaapissa noin 3 tuntia tai yön yli.

Koristele pannacotta ruusunmarjahillokkeella.