Lähiruokaa jokaiseen päivään

  • Ota yhteyttä
  • Tutustu hankkeeseen
  • Materiaalit
  • AHLMAN.FI
Parasta pöytään Pirkanmaalta logo

  • Lähiruokaa
  • Tapahtumat
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Reseptit
  • Reko
  • Lähiruokamatkalle
26.4.2013
Jaa artikkeli:

Vuoden lähiruokateko -palkinto Tampereelle

  • Uutiset

 Heikki Ahopelto ja Armasperhe Tampereelta sai Vuoden lähiruokateko -palkinnon.
Lisää

ARKISTO

  • › 2018 (6)
    • › Tammikuu (2)
      • › Tarjouspyyntö ulkomaan ammattimatkan järjestämisestä
      • › Ilmoittaudu mukaan uuteen Real Food Festival -lähi- ja luomuruokatapahtumaan Helsingissä 10.-12.8.2018
    • › Helmikuu (1)
      • › Kasvua suomenkarjasta -hankkeen Suomenkarjan brändi -tarjouspyyntö 31.01.2018
    • › Kesäkuu (3)
      • › Parasta pöytään Pirkanmaalta -verkkojulkaisu nostaa esiin lähiruoan tuottajat ja tekijät
      • › Vuoden Luomutuote 2018 - osallistu kilpailuun!
      • › Tarjouspyyntö ulkomaan ammattimatkan järjestämisestä
  • › 2017 (12)
    • › Tammikuu (1)
      • › Kannattavuuden kiitorata -teemapäivät lähiruokayrittäjille
    • › Helmikuu (1)
      • › Ehdota Vuoden Lähiruokateko 2017 -palkinnon saajaa
    • › Maaliskuu (2)
      • › Embla - uusi pohjoismainen ruokapalkinto
      • › Ilmoita ruokaperinne elävän perinnön kansalliseen luetteloon 30.4. mennessä
    • › Huhtikuu (1)
      • › Ilmoittaudu Herkkujen Suomi -lähiruokatapahtumaan 3. – 5.8. nyt!
    • › Toukokuu (3)
      • › Uusi LÄHIS-opas on julkaistu
      • › Ilmoittaudu Osta tilalta! -päivään ja Lähiruokasafariin 16.9.2017
      • › Osallistu Lähiruokaa Pirkanmaalta -valokuvakilpailuun 15.5. – 15.9.2017
    • › Kesäkuu (1)
      • › Ahlmanin torit käynnistyvät 8.7.2017
    • › Syyskuu (2)
      • › Elintarvikelainsäädännön tietoiskut webinaareissa 6.10., 16.10. ja 31.10.2017
      • › Foodservice -verkkojulkaisu esittelee ammattikeittiöiden ja tukkujen uusien tuotteiden valintaprosessin
    • › Marraskuu (1)
      • › Tarjouspyyntö ulkomaan ammattimatkan järjestämisestä
  • › 2016 (11)
    • › Tammikuu (1)
      • › Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen arkipäivään!
    • › Helmikuu (1)
      • › MAATIAISET MARKKINOILLE Luken ALKU-hankkeen loppuseminaari 21.3. Ahlmanilla
    • › Maaliskuu (3)
      • › 28.4. Saavuta asiakkaasi - keskiössä lyhyet ketjut
      • › Tulevia tapahtumia ja tilaisuuksia
      • › Avoimia työpaikkoja
    • › Huhtikuu (1)
      • › Uudet ohjeet helpottavat pienimuotoista elintarvikkeiden valmistusta ja myyntiä
    • › Heinäkuu (2)
      • › Etsimme pirkanmaalaisia lähiruokakohteita Ruokaretki.fi-sivustolle
      • › Valtioneuvoston periaatepäätös julkisten elintarvike- ja ruokapalveluhankintojen arviointiperusteista
    • › Lokakuu (1)
      • › Suoramyyntiin liittyvä webinaarisarja
    • › Marraskuu (1)
      • › Yhdessä tehden parempiin tuloksiin - Elintarvikealan vuosiseminaari 13.12.2016
    • › Joulukuu (1)
      • › Hungry for Finland - ruokamatkailuseminaari 20.1.2017
  • › 2014 (4)
    • › Tammikuu (2)
      • › Yhdessä tuloksiin! Yhteinen tutustumismatka Keski-Suomeen.
      • › Lähiruoan käyttö julkisessa ruokapalvelussa on nykypäivää!
    • › Maaliskuu (2)
      • › Ruoan lyhyt reitti - teemapäivä 1.4 ja teemailta 2.4
      • › Keski-Suomi jatkaa ruokaketjunsa kehittämistä strategian mukaisesti
  • › 2013 (7)
    • › Huhtikuu (2)
      • › Vuoden lähiruokateko -palkinto Tampereelle
      • › Lähi- ja luomuruokatapahtuma 26.10.2013 Tampere-talossa
    • › Toukokuu (3)
      • › Aitoja Makuja -sivuston esittelyvideo
      • › Osuuskuntamalli yritysten välisessä yhteistyössä
      • › Osuuskuntapäivästä ja lähiruokapalkinnosta
    • › Lokakuu (1)
      • › Tule mukaan roskakalapäivään!
    • › Joulukuu (1)
      • › Kiitos kuluneesta vuodesta 2013!

Avainsanat

  • ammattimatka
  • asiakaspalvelu
  • asiakastoiveet
  • benchmarkkausmatka
  • brändin luominen
  • eettisesti tuotettu naudanliha
  • elintarvikeyrittäjä
  • elintarvikkeiden jäljitettävyys
  • eläinten hyvinvointi
  • elävä perintö
  • Embla-palkinto
  • jouluruoka
  • kaupunkiviljely
  • keskuskeittiöt
  • kuherruskuukausi
  • kumina
  • laidunsikatila
  • Leader-hankkeet
  • lihakarja
  • lihakarjatila
  • lihantuottaja
  • liikkuva teurastamo
  • luomu
  • lyhyet ruokaketjut
  • lähihäämatka
  • lähiruoka
  • lähiruokabrändin luominen
  • lähiruokamatka
  • Lähiruokaopas
  • lähiruokasafari
  • lähiruokayrittäjä
  • marjatila
  • naudanliha
  • partioleiri
  • peltoviljely
  • perinneruoat
  • Pirkanmaa
  • pohjoismainen ruokakulttuuri
  • ruokakauppa
  • ruokakulttuuri
  • ruokamatka
  • ruokaperinne
  • ruuan jakelu
  • suoramyynti
  • talouden tunnusluvut
  • tapahtumat
  • tilamyymälä
  • tilateurastus
  • unelmien lähiruokasafari
  • Uuskauppa
  • viljan jauhatusmenetelmä
  • viljan ravintoarvot
  • viljan varastointi
  • vuoden luomutuote
  • yhteistyötalous
  • ylämaankarja
  • yrittäjyys
  • yrityksen talous
  • öljykasvit
*  Sähköpostiosoitteesi:
*  Kirjoita varmistuskoodi:

Parasta pöytään Pirkanmaalta
- Lähiruokaa jokaiseen päivään

Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään
-yhteistyöhanke kokoaa Pirkanmaan lähiruokakehittäjät yhteen.
Hanketta hallinnoi Ahlman ja osatoteuttajina ovat
ProAgria Etelä-Suomi ry Maa- ja kotitalousnaiset sekä
Ekokumppanit Oy. Ahlman toteuttaa myös Tiedolla ja osaamisella
kasvuun -hanketta yhdessä Turun yliopiston Brahea-keskuksen,
Pyhäjärvi-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa
Lue lisää ›

  • Lähiruokaa
  • Tapahtumat
  • Ajankohtaista
  • Blogi
  • Reseptit
  • REKO
  • Lähiruokamatkalle
  • Ota yhteyttä
  • Tutustu hankkeeseen
  • Materiaalit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat ajankohtaiset uutiset ja vinkit postiisi!

Liity listalle

© Parasta Pöytään Pirkanmaalta