11.6.2018

Tarjouspyyntö ulkomaan ammattimatkan järjestämisestä

Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään -hanke tekee ammattimatkan Unkariin syksyllä 2018. Matkan osanottajat ovat elintarvikealan pientuottajia, eri alojen ruoka-artesaaneja tai yritysten kehittämistehtävissä toimivia asiantuntijoita.

Pyydämme alustavaa tarjousta viiden päivän pituisesta matkasta bussikuljetuksineen, yrityskäynteineen ja majoituksineen. Ajankohdan tulisi olla viikoilla 36-41. Toivomme tarjouksen tekevältä taholta ehdotusta matkan tarkasta ajankohdasta Tampereelta lähtevien lentojen mukaan räätälöitynä. 

Matkan tavoitteina on muun muassa

  • tutustua alueen lähiruokayrittäjiin ja heidän tuotteisiinsa
  • tutustua tuottajien, jalostajien ja matkailupalvelujen tarjoajien yhteistyöhön ja verkostoitumistapoihin
  • tutustua muihinkin kuin ruoka-alan pienyrittäjiin - heidän tuotteisiinsa, arvoihinsa ja toimintatapaansa

Majoitus kahden hengen huoneissa, joissa jokaisessa on oma suihku. Ateriat eivät sisälly tarjouksen hintaan, mutta toivomme ehdotuksia lounas- ja illallisravintoloiksi ja varausten tekemistä sovittuihin ruokailuihin. Matkan kokonaiskustannuksen  (ilman ruokailuja) tulee olla noin 20 000 euroa.

Pyydämme tarjoukset 20.6.2018 mennessä. Toteutettavaksi matkaksi valikoituu se, joka parhaiten toteuttaa matkalle asettamamme tavoitteet, sitoutuu joustamaan jossain määrin jatkosuunnitteluvaiheen tarpeisiin, ja on hinnaltaan vertailukelpoinen kilpailevien tarjousten kanssa. Matka viimeistellään tarjouksen hyväksymisen jälkeen siten, että se on kesäkuun lopussa valmis markkinoitavaksi asiakkaillemme.

Lisätietoja tarjouspyyntöön liittyen antaa projektisihteeri Ritva Pietarinen. 

Ritva Pietarinen
projektisihteeri
044 556 8468
ritva.pietarinen@ahlman.fi

Ahlman
Hallilantie 24
33820 Tampere

Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään -hankkeen tavoitteena on vahvistaa paikallista ruokajärjestelmää kokoamalla lähiruoka-alan toimijoita yhteen sekä mahdollistamalla ja edistämällä kohtaamisia kuluttajien kanssa. Tavoitteena on myös lähiruokayritysten kannattavuuden kasvu. Kaksivuotisessa hankkeessa keskitytään lähiruokatuottajiin ja -jalostajiin sekä lyhyisiin ketjuihin. Hyvä yhteistyö valtakunnallisten hankkeiden kanssa auttaa laajentamaan näkökulmaa myös tukkutoimintaan ja ammattikeittiöihin.