15.1.2018

Tarjouspyyntö ulkomaan ammattimatkan järjestämisestä

Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään -hanke tekee ammattimatkan Gotlantiin kesäkuussa 2018. Matkalle odotetaan 20 osallistujaa, jotka ovat elintarvikealan pientuottajia, eri alojen ruoka-artesaaneja tai yritysten kehittämistehtävissä toimivia asiantuntijoita.

Pyydämme alustavaa tarjousta kolme täyttä tutustumispäivää (3-4 yöpymistä) sisältävästä matkasta bussikuljetuksineen, yrityskäynteineen ja majoituksineen. Ajankohdan tulisi olla koulujen päättymisen jälkeen, kuitenkin selvästi ennen juhannusta, esim. 6.-9.6. Toivomme tarjouksen tekevältä taholta ehdotusta matkan tarkasta ajankohdasta sopivien lentojen mukaan räätälöitynä. 

Matkan tavoitteina on mm.

  • tutustua alueen lähiruokayrittäjiin ja heidän tuotteisiinsa
  • tutustua tuottajien, jalostajien ja matkailupalvelujen tarjoajien yhteistyöhön ja verkostoitumistapoihin
  • tutustua muihinkin kuin ruoka-alan pienyrittäjiin - heidän tuotteisiinsa, arvoihinsa ja toimintatapaansa
  • nauttia Gotlannin luonnosta

Majoitumme mieluiten kahden hengen huoneissa, joissa jokaisessa on oma suihku. Ateriat eivät sisälly tarjouksen hintaan, mutta pyydämme ehdotuksia myös päivien ruokailupaikoiksi ja toivomme toimistonne tekevän meille varaukset sovittuihin ruokailuihin. Runsaan aamiaisen ja mahdollisia maistatuksia sisältävän päivän jälkeen syömme mieluusti illalla hitaasti ja nautiskellen, mutta toisaalta jos päivällä käymme kiinnostavassa, monipuolisen tarjoilun ruokapaikassa, illan ateria voi olla kevyt. Matkan kokonaishinnan (ilman ruokailuja) tulee jäädä alle 30 000 euron.

Pyydämme tarjoustanne 30.1.2018 mennessä. Toteutettavaksi matkaksi valikoituu se, joka parhaiten toteuttaa matkalle asettamamme tavoitteet, sitoutuu joustamaan jossain määrin jatkosuunnitteluvaiheen tarpeisiin ja on hinnaltaan vertailukelpoinen kilpailevien tarjousten kanssa. Matka viimeistellään tarjouksen hyväksymisen jälkeen nopeasti siten, että se on maaliskuun alussa valmis markkinoitavaksi asiakkaillemme.

Matkan toteutuminen riippuu 1.-10.3.2018 toteutettavan ennakkomarkkinoinnin aikaansaamasta kiinnostuksesta. Lisätietoja tarjouspyyntöön liittyen antaa projektipäällikkö Anu Tuomola.

Anu Tuomola
projektipäällikkö

044 7960535
anu.tuomola@ahlman.fi

Ahlman
Hallilantie 24
33820 Tampere

Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään -hankkeen tavoitteena on vahvistaa paikallista ruokajärjestelmää kokoamalla lähiruoka-alan toimijoita yhteen sekä mahdollistamalla ja edistämällä kohtaamisia kuluttajien kanssa. Tavoitteena on myös lähiruokayritysten kannattavuuden kasvu. Kaksivuotisessa hankkeessa keskitytään lähiruokatuottajiin ja -jalostajiin sekä lyhyisiin ketjuihin. Hyvä yhteistyö valtakunnallisten hankkeiden kanssa auttaa laajentamaan näkökulmaa myös tukkutoimintaan ja ammattikeittiöihin.