27.3.2019

Projektiasiantuntija

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta sekä vapaata sivistystyötä. Toimipisteemme on Tampereella. Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä.

Ahlmanin koulun Säätiö hakee Tampereelle PROJEKTIASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ruokasektorin koordinaatiohankkeeseen.

Parasta Pirkanmaalta – Ruokasektorin ja rajapintojen koordinaatiohankkeen avulla yhtenäistetään ja tehostetaan Pirkanmaan ruokasektorin toimintaa sekä selkeytetään toimintaa yrittäjien näkökulmasta.  Hankkeella piirretään suuntaviivoja Pirkanmaan ruokasektorin kehittämiselle, ja se toimii vuoden 2021 loppuun.

Projektiasiantuntija on mukana hankkeen toimenpiteiden suunnittelussa ja toteuttaa hanketta, vastaa käytännön järjestelyistä, talouden seurannasta ja maksuhakemuksista, kasvattaa ja toimii yhteistyöverkostossa sekä osallistuu aktiivisesti viestintään.

Edellytämme hakijalta hyvää ruokasektorin ja sen osien tuntemusta, kehittävää otetta sekä EU-rahoitteisten hankkeiden hallintaa. Viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat projektipäällikön ydinosaamista. Arvostamme korkeakoulututkintoa, innovatiivisuutta, joustavuutta ja napakkaa työotetta. Oivan lisän osaamiseen tuovat kokemus maakunnallisesta kehittämistyöstä sekä matkailualan tuntemus.

Työaika on vähintään 60 % ja tehtävä täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ahlman on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan 15.4.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@ahlman.fi Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Eeva Ylinen puh. 0400 805 839
tiistaina 2.4. klo 13-14, tiistaina 9.4. klo 13-14 ja torstaina 11.4. klo 14-15.30.