18.6.2018

Parasta pöytään Pirkanmaalta -verkkojulkaisu nostaa esiin lähiruoan tuottajat ja tekijät

Pirkanmaa on täynnä upeita lähiruokaherkkuja ja osaavia, asialleen omistautuneita ruoan tuottajia ja tekijöitä. Pirkanmaalla toimii muun muassa vilja- ja karjatiloja, marja- ja vihannestiloja, pienjuustoloita, perinteisiä lihajalostamoita, mehiläistarhoja, tilaviinitiloja ja käsityöläispanimoita. 

Parasta pöytään Pirkanmaalta -lähiruokajulkaisuun on haastateltu pirkanmaalaisen ruoan tuottajia ja alan yrittäjiä, jotka kertovat, miksi hyvän ruoan tuottaminen ja valmistaminen on heidän intohimonsa, millaisia haasteita he kohtaavat arjessaan, ja mikä motivoi heitä jatkamaan valitsemallaan elämänuralla. 

Haastattelujen lisäksi löydät julkaisusta kaikkiin neljään vuodenaikaan sopivia, helppoja reseptejä, joissa on käytetty Pirkanmaalla tuotettuja raaka-aineita. 

Tutustu Parasta pöytään Pirkanmaalta -lähiruokajulkaisuun tästä linkistä.

Nautinnollisia hetkiä pirkanmaalaisen lähiruoan parissa!