25.7.2016

Etsimme pirkanmaalaisia lähiruokakohteita Ruokaretki.fi-sivustolle

  • 0

Uusi palvelu tavoittaa lähiruoasta kiinnostuneita herkkusuita valtakunnallisesti

Nopealla aikataululla Suomen suosituimmaksi retkeilyblogiksi nousseen Retkipaikka.fi:n rinnalle lanseerataan parhaillaan lähiruokaan ja ruokamatkailuun keskittyvää valtakunnallista Ruokaretki.fi-palvelua. Blogisivuston tueksi suunnitteilla on mm. karttapohjainen sovellus sekä palveluita yhdistävä verkkokauppa.

Pirkanmaa pilottialueeksi

Pirkanmaa kutsuttiin mukaan uuden palvelun pilottialueeksi. Etsimme noin 25-30 edustavaa pirkanmaalaista lähiruokatoimijaa, joilla on omaa matkailutoimintaa tai siihen liittyvää yhteistyötä. Kohde voi olla esimerkiksi tuottaja, myymälä, kahvila, ravintola tai majoituspalvelu. Tärkeää on linkki lähiruokaan ja matkailupalveluun tai pakettiin.

Parasta pöytään Pirkanmaalta -hanke ja Pirkanmaan Matkailuyrittäjät ry hakevat nyt yhdessä soveltuvia kohteita, joista Ruokaretken ammattilaiset laativat artikkelit sivustolle valokuvien kera. Olemme kiinnostuneet kaikista halukkaista kohteista, mutta pidätämme oikeuden valikoida Ruokaretki.fi:n kanssa tässä vaiheessa parhaiten soveltuvat toimijat ja kokonaisuudet.

Arvostamme ennen kaikkea innostunutta otetta omaan tekemiseen, joustavaa palvelualttiutta ja tietysti halua ottaa kirjoittajat vastaan ja auttaa heitä tekemään mahdollisimman hyviä artikkeleita.

Pirkanmaan Matkailu ry:n jäsenille tai jäseniksi liittyville osallistuminen on maksutonta. Muilta kohteilta perimme 80 euron osallistumismaksun, joka kerryttää yksityistä rahoitusta hankkeelle.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Leena Karppi
040 1989 754
leena.karppi@tampere.fi

Lisätietoa Retkipaikasta: www.retkipaikka.fi